Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná s ředkvičkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 5. 2010 17:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 361 kJ / 4 149 kcal
Bílkoviny280,66 g
Tuky264,71 g
Vláknina26,94 g
Cholesterol 2,31 g
Sodík 5,80 g
Sůl13,85 g
Sacharidy145,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maso jsem umíchala podle receptu z časopisu Albert v kuchyni duben letošního roku a ředkvičky s vejci mi zbyly od snídaně.

Roláda měla chuť i vůni, jako by byla plněna smaženými houbami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jenda1

16. 5. 2010 21:24

Zajímavý recept s ještě zajímavější směsí na potírání:yes:. :-!:-)):yes::yes::yes: +11

Suvicka

15. 5. 2010 23:27

Sekanou mame radi, tahle vypada vyborne, posilam bodik. :yes:

Merylas

15. 5. 2010 23:16

Taky bych se nechala pozvat:-)):-p:yes:

JanaDorazinova

15. 5. 2010 22:48

No, sekaná je dnes i v Právu, tam jdou zase rajčata, hodně zajímavá verze i tady ta:-p:yes:

IaSaV

15. 5. 2010 21:05

Krásné ,nádherné,moje nejoblíbenější jídlo,mleté masíčko s bramborovou kaší tak jsem se pokochala pohledem a zítra letím pro mleté masenko,a dijonskou hořtici to jsem ještě nezkoušela jen normální ,tak děkuji a přeji krásný den a posílá bodíka:yes:A ta fotka no perfektní:yes::-K:-K:-K

Iriska

15. 5. 2010 19:57

Děkuji za bodíky :-!

yanull

15. 5. 2010 19:28

Sekaná moc hezky vypadá a o její chuti vůbec nepochybuji. Zaujala mě ta marináda na potírání :-p:yes: za obojí posílám bodík.

spagetka

15. 5. 2010 18:27

Iris super nápad s těma ředkvičkama do sekané :yes::yes:, vypadá to hezky, jinak já také dělám ředkvičky s vejci jako mozeček, jde tak prakticky každá zeleninka ;-):-p

Iriska

15. 5. 2010 18:24

Cathleen - a kdepak se touláš? Zase ti to budu muset ohřát :-D:-D:-D

Iriska

15. 5. 2010 18:23

pipre - Jani, ty ředkvičky s vajíčkama dělám docela často. Opravdu mají chuť jako smaženice z hub.

cathleen

15. 5. 2010 18:20

Achich...nádhera!:yes::yes:+
(:-OProč jsem nebyla pozvaná na oběd???:-)) )

pipre

15. 5. 2010 18:18

Irisko, to je paráda. Zaujala mne i ta chuť v poznámce, nehledě na to, že i barevně to vypadá velmi dobře.:yes:+4

jana73

15. 5. 2010 17:47

Nádhera:-p, moc se mi líbí směs k potírání:yes: Dávám první bod:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co s ředkvičkami jak ohřát sekanou jak ohřát sekanou potírání sekané recepty s ředkvičkami co uvařit z ředkviček pootírání sekané co s ředkvičkama testoviny z vajickama s houbami ohrat sekanou prava sekana mleté maso s ředkvičkami směs s ředkvičkami plněna sekana co s řetkvičkama sekaná pečeně s bílou ředkví co se ředkvičkama co se řetkvičkama sekaná se řetkvičkou anglická snídaně-časopis albert

Suroviny: maso mleté mix, vejce, rohlík, slanina anglická, cibule, česnek, tymián, majoránka, hořčice plnotučná, sůl, pepř, olej, špek uzený, ředkvičky, cibule, vejce, pepř, sůl, vegeta, hořčice dijonská, pivo světlé, olej, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Sekaná s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/79vO