Krkovičkův ohnivec
Masová pikantní pomazánka s feferonkami a z vepřové plece, která po odležení dostane opravdu ty "pravé grády". Pomazánku doplníme zeleninou, protlakem a po odležení podáváme na oblíbené pečivo.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 554 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,21 g |
Tuky | 67,62 g |
Vláknina | 45,30 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 100,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovičkův ohnivec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3m5n
Moje poznámka
Krkovičkův ohnivec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3m5n
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 13 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 5 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 5 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 7 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 8 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 9 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 9 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 9 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 10 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 10 hodinami
Tématické fráze:
ohnivec,
pomazanka s fefe,
recepty z ohnivec
Suroviny:
plec vepřová,
salám gothaj,
olej,
cibule,
česnek,
okurky sterilované,
paprika sušená sladká,
ředkvičky,
cibulka jarní,
kapie,
protlak rajčatový,
majonéza,
feferonka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)