Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovičkův ohnivec

Masová pikantní pomazánka s feferonkami a z vepřové plece, která po odležení dostane opravdu ty "pravé grády". Pomazánku doplníme zeleninou, protlakem a po odležení podáváme na oblíbené pečivo.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 10 min

35 min (25 min příprava + 10 min tepelná úprava)

29. 3. 2017 11:33

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 554 kJ / 1 327 kcal
Bílkoviny73,21 g
Tuky67,62 g
Vláknina45,30 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 1,69 g
Sůl3,80 g
Sacharidy100,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Švarcová

6. 4. 2017 18:32

:yes: <3

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 3. 2017 13:39

Po odležení to musela být správná"pecka"do papulky:-D:-KOhnivec se mi mlíbí:yes:Druhá fotka vypadá moc hezky,dala bych ji jako hlavní:-K

medmic

29. 3. 2017 16:23

Podle fotky jsem si říkal, že to bude nějaká verze tataráčku a ono ejhle prase :) Zajímavá inspirace.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ohnivec pomazanka s fefe recepty z ohnivec

Suroviny: plec vepřová, salám gothaj, olej, cibule, česnek, okurky sterilované, paprika sušená sladká, ředkvičky, cibulka jarní, kapie, protlak rajčatový, majonéza, feferonka, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Krkovičkův ohnivec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3m5n