Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 627 kJ / 2 062 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,32 g |
| Tuky | 155,25 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 588 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 1,87 g |
Postup přípravy
Každý plátek okořeníme zázvorem a česnekem, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Krok 2: Obalené žlázy smažíme prudce v rozehřátém tuku 3 minuty z každé strany do zlatavé barvy.
Na talíři osolíme a podáváme s vařeným bramborem, nebo s čerstvým chlebem.
Zveřejněno 18. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy á la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWKk
Moje poznámka
Býčí žlázy á la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWKk
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 2 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 12 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 14 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 14 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 14 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 15 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 15 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
jak připravit byči žlázy,
býčí žlázy recepty,
recept na býčí žlázy,
řízky z býčích žláz,
recepty na býčí žlázy,
příprava býčích žlázy,
býčí žlázy recept,
priprava bycich zlaz,
řízky z býčích koulí,
řízek z býčích žláz,
recepty z býčích žláz,
býčí žlázy na řízek,
řízky z býčích žlázy,
býčí žlazy příprava,
příprava býčí žlázy,
jak postupovat pri priprave bycich žláza,
byci zlazy rizek recept,
byci zlazy rizek,
příprava býčích zlaza
Suroviny:
býčí žláza,
zázvor mletý,
česnek granulovaný,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
ghee,
sůl
Komentáře (6)
(Kdykoliv takhle potkám tyto řízečky v trojbalu, vzpomenu jak se mi poprvé povedlo je obalit místo ve strouhance ve strouhaných piškotech