Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory s kukuřičnou krupicí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 8. 2017 20:52

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

S koreninami môžeme experimentovať, alebo necháme bez korenia, sú výborné aj bez toho.

Zemiaky sú zvonku chrumkavé, znútra mäkkučké. Podávame ako prílohu, alebo len so zeleninovým šalátom.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

magdalenka

19. 8. 2017 21:07

jemmy: aj mne stačil šalát k tomu, mäsožravec dostal aj kus mäsa. :-8

mysulka

19. 8. 2017 14:14

Super :yes:

jemmy

19. 8. 2017 10:36

<3Pekne.Ty bych si dala s dobrym salatkem:-K:yes:

magdalenka

19. 8. 2017 08:22

:-K

tejaja

19. 8. 2017 07:51

Super, čítala som takéto spracovanie zemiakov na nete, ale akosi som sa k tomu nedostala. Málo robím zemiaky ako prílohu. :-K Je fajn, že je tu, aspoň naň nezabudnem,:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kukuřičné brambory recepty z krupice recept z krupice

Suroviny: brambory, krupice kukuřičná, sůl, česnek sušený, olej

TopRecepty.cz

Brambory s kukuřičnou krupicí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x0wl