Brambory s kukuřičnou krupicí

magdalenka Kuchař: magdalenka

Bramborová jídla 5 názorů

Suroviny

brambory
kukuřičná krupice
sůl
sušený česnek (mletá paprika, koření podle chuti)
olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zemiaky dobre umyjeme, nešúpeme, necháme osušiť. Pokrájame na menšie kúsky.

  2. Rozložíme na pečiaci papier, osolíme, posypeme sušeným cesnakom, kukuričnou krupicou, premiešame rukami, rozložíme na papieri a pokvapkáme olejom.

  3. Hneď dáme do vyhriatej rúry a pečieme cca 40-45 minút do chrumkava a do červena.

Poznámka

S koreninami môžeme experimentovať, alebo necháme bez korenia, sú výborné aj bez toho.

Zemiaky sú zvonku chrumkavé, znútra mäkkučké. Podávame ako prílohu, alebo len so zeleninovým šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brambory s kukuřičnou krupicí

Tématické fráze: kukuřičné brambory recepty z krupice recept z krupice