Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 278 kJ / 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,10 g |
| Tuky | 4,48 g |
| Vláknina | 6,05 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 3,55 g |
| Sůl | 8,72 g |
| Sacharidy | 45,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Moje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Nejnovější recepty
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 6 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 9 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 1 hodinou
Chutné vafle
Kolibinka před 2 hodinami
Rajská omáčka
prichystalr před 3 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 3 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 5 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 8 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 8 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 9 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 11 hodinami
Tématické fráze:
pórková polévka recept,
pórková polévka,
smetanova polevka,
porkova polivka,
krémová pórková polévka,
výborná pórková polévka,
porkova polevka kremova,
smetanové polévky,
porkova kremova polevka,
recept na porkovou polévku,
pórková polévka krémová se sýrem,
recept porkova polevka,
smetanová kuřecí polévka,
smetana do polevky,
porkova polevka top recepty,
top recepty porkova polevka,
recept na porkovou polivku,
polévka porková,
krémová pórková polévka recept,
porkova
Suroviny:
pórek,
brambory,
bujón zeleninový,
sýr tavený,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (27)
Každopádně někde v komentářích jsem si přečetla, že někdo do ní snad dává tavený sýr a čím více, tím lépe? Probůh lidi, vzpamatujte se. V jednoduchosti je síla a ne si zkazit vynikající relativně i zdravou polévku tím, že tam narvete krabici sýrového odpadu, kterým tavený sýr bez pochyb je. Akorát se po něm kyne, nic víc.