Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 278 kJ / 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,10 g |
| Tuky | 4,48 g |
| Vláknina | 6,05 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 3,55 g |
| Sůl | 8,72 g |
| Sacharidy | 45,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Moje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Nejnovější recepty
Jablečné krémové řezy
Přidáno před 7 minutami
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Pórková krémová polévka bez mouky
Přidáno před 3 hodinami
Dvoubarevné řezy s krémem a ovocem v želatině
Přidáno před 3 hodinami
Salát Beluga
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s mletým vepřovým masem
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychloutopenci z gothaje
kamilsenk před 13 minutami
Dalmatské čufty
Jessie před 28 minutami
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
trdlo před 45 minutami
Jablkový moučník
Kerstein před 1 hodinou
Pikantní vepřové kostky na česneku
Leni1970 před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
m.kulda před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Ongbac3 před 1 hodinou
Vydatná fazolková polévka
Sarka771 před 1 hodinou
Masové kuličky pečené v kysaném zelí
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
pórková polévka recept,
pórková polévka,
smetanova polevka,
porkova polivka,
krémová pórková polévka,
výborná pórková polévka,
porkova polevka kremova,
smetanové polévky,
porkova kremova polevka,
recept na porkovou polévku,
pórková polévka krémová se sýrem,
recept porkova polevka,
smetanová kuřecí polévka,
smetana do polevky,
porkova polevka top recepty,
top recepty porkova polevka,
recept na porkovou polivku,
polévka porková,
krémová pórková polévka recept,
porkova
Suroviny:
pórek,
brambory,
bujón zeleninový,
sýr tavený,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (27)
Každopádně někde v komentářích jsem si přečetla, že někdo do ní snad dává tavený sýr a čím více, tím lépe? Probůh lidi, vzpamatujte se. V jednoduchosti je síla a ne si zkazit vynikající relativně i zdravou polévku tím, že tam narvete krabici sýrového odpadu, kterým tavený sýr bez pochyb je. Akorát se po něm kyne, nic víc.