Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Platýs na přepuštěném másle s kapií

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

alena.kyp alena.kyp

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 1-2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Platýse stáhneme z kůže, dočistíme a opláchneme studenou vodou. Krok 2: Osolíme, opepříme, necháme chvíli, ať sůl pronikne do masa, pak obalíme v hladké mouce. Krok 3: Na pánvi roztopíme přepuštěné máslo, vložíme rybu a opékáme na mírnějším ohni do růžova.
Když je maso skoro hotové, přidáme zeleninu.
Já jsem zrovna měla kapie na zavaření, tak jsem odkrájela pár špiček a přidala jsem do pánve a opekla jsem.
Jako přílohu brambory přelité máslem spod rybky.

Zveřejněno 27. 8. 2016

Poznámka autorky alena.kyp

Při hledání receptu, jsem našla mimo jiné, podrobný návod jak pracovat s platýsem:https://www.youtube.com/watch?v=9tf8JMQ3KRY

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Platýs na přepuštěném másle s kapií

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zw9y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Platýs na přepuštěném másle s kapií

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zw9y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jak připravit platýze, zavareni kapie, platýs recepty, platýs recept, platýs chlazený, kapie zaváření, recept na pripravu platyze, zavaření kapii, červená kapie zavaření

Suroviny:
ghee, sůl, pepř, mouka hladká, kapie, zelenina, brambory

Přidat fotografie receptu