Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 222 kJ / 1 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,18 g |
Tuky | 156,17 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 126 mg |
Sodík | 3,07 g |
Sůl | 7,65 g |
Sacharidy | 10,98 g |
Postup přípravy
ještě osolíme a opepříme. Podáváme s knedlíkem nebo s rýží.
Zveřejněno 24. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce na smetaně a hořčici s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XGZk
Moje poznámka
Vepřové srdce na smetaně a hořčici s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XGZk
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 17 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 28 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 15 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdce recepty,
srdce na smetaně recept,
vepřové srdce na smetaně,
srdce na hořčici,
veprove srdce,
srdce na smetaně,
vepřové srdce na smetaně-recept,
vepřové srdce na hořčici,
vepřové na smetaně,
vepřové maso na smetaně a hořtici,
vepřové s fazolkami na smetane,
vepřové na smetane s fazolkami,
srdce na smetaně v tlakovém hrnci,
kuřecí srdíčka v zakysane smetaně
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
slanina váhalova,
pepř černý,
sůl,
bobkový list mletý,
paprika sušená uzená,
koření nové koření,
sádlo,
fazolky zelené,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
hořčice,
šťáva citronová
Komentáře (2)