Postup přípravy
Do hotového krému přidáme rozpuštěnou želatinu a vanilkové aroma.
Rozetřeme na korpus a dáme do lednice alespoň na 2 hodiny. Krok 3: Povidla a marmeládu dáme 1:1 do rendlíku, přilijeme mléko a pomalu zahříváme až do tekuta. Dle potřeby přléváme mléko.
Poprášime bramborovým škrobem a mírně necháme probublat.
Nalejeme na krém a opět dáme vychladit.
Zveřejněno 27. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovo-povidlové mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gqwl
Moje poznámka
Makovo-povidlové mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gqwl
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
makovo švestková buchta,
makové kuličky s povidly,
makovo povidlovy kolac,
makovo tvarohová buchta,
makovopovidlový kolac,
makové řezy s povidly,
makovo povidlove rezy,
makovo tvarohové řezy nejlepší recepty,
makovo-povidlový koláč,
makové řezy s povidli,
makovo povidlova buchta,
makovo povidlova napln,
makovo švesková buchta,
makovovpovidlový koláč,
makovo švestková povidla,
makovosvestkova náplň,
makovo povidlove buchty,
makovo tvarohove rezy,
makovo-povidlove kolace,
kaki
Suroviny:
kakaové věnečky,
rozinky,
ořechy vlašské,
máslo,
tvaroh polotučný,
lučina,
avokádo,
mák mletý,
med,
želatina,
vanilkové aroma,
povidla švestková,
fíková marmeláda,
mléko,
škrob bramborový
Komentáře (4)