Dušená krůta s hráškem a mrkví
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 756 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,15 g |
Tuky | 3,58 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 18,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krůta s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qxoq
Moje poznámka
Dušená krůta s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qxoq
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 10 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 13 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 19 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 55 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 57 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 2 hodinami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
dušená krúta,
krůta na mrkvi,
kruta v mrkvi,
krutí s dušenou mrkvi a bramborem,
dusena mrkev s krutim masem,
krůta s mrkví,
krůta dušená,
krůta s fazolkami,
krůta na na mrkvi,
kruti kousky na dusene mrkve,
kruti kousky v dušené mrkvi recept,
krůtí maso v mrkvi s hráškem,
dušená mrkev s fazolkami,
dusene kruti maso s mrkvi,
dušená mrkev s hráškem a maso,
dušená mrkva,
krůtí maso dušené v mrkvi,
maso dušené s mrkví a hraskem,
dušená mrkev s krutím,
krůtí maso na dušené mrkvi
Suroviny:
maso krůtí,
mrkev,
hrášek mražený,
bylinky,
mouka hladká,
vývar,
sůl
Komentáře (2)