Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 217 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,60 g |
Tuky | 91,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,98 g |
Sacharidy | 0,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gO8Y
Moje poznámka
Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gO8Y
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 9 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 16 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 4 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 6 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 7 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 8 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 10 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 11 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 11 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso v parním hrnci,
maso v parním hrnci,
parní hrnec recepty,
i příprava masa v parním hrnci,
kuřecí steak v parním hrnci,
dietní kuřecí prsa s fazolky,
fazole v parním.hrnci,
kuřecí maso v parním hrnci recepty,
recept z kureciho masav parnim hrnci,
zelené fazolky v parnim hrnci,
parní hrnec fazolky,
parní hrnec recepty kuřecí maso,
fazolky recept parni hrnec,
kuřecí maso fazole recept
Suroviny:
brambory,
prsa kuřecí,
fazolky zelené,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
koření kari
Komentáře (1)