Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 228 kJ / 532 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,01 g |
| Tuky | 45,82 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 213 mg |
| Sodík | 2,55 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 3,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová směs se salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj3p
Moje poznámka
Zeleninová směs se salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj3p
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 16 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 19 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Darwin před 1 hodinou
Bílková bábovka
Pavluska75 před 1 hodinou
Klobásníky
Krista56 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 3 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 3 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 3 hodinami
Tématické fráze:
salámová směs na topinky,
jak podusit zeleninu,
mražená zeleninová směs recepty,
jidla z mražene zeleniny,
zeleninová směs,
salámová směs,
mražená zeleninová směs,
zeleninova smes do salatu,
jídlo z mražené zeleniny,
zeleninová směs s kukuřicí,
mražená zelenina recepty,
recepty z mražené zeleniny,
jak podusit mraženou zeleninu,
směs na topinky salamova,
zeleninová směs jako příloha,
recept nazeleninovou směs do salátu,
salamove smes,
recepty na jídla z mražené zeleniny,
salamova smes s ryzi,
zeleninová jídla bez omastku
Suroviny:
směs zeleninová s kukuřicí,
máslo,
salám gothaj,
sůl,
pepř
Komentáře (11)