Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: 4 plátky krkovice naklepeme a naložíme do následující směsi: 2 vejce, 1 lžička bramborové moučky, 2 lžičky kari koření, 1 lžíce polévkového koření, 4 stroužky utřeného česneku, 1/2 lžičky mletého pepře, 1 lžíce majoránky, sůl.
Krok 2: V této směsi naložené a přiklopené maso necháme odležet v chladničce 2-3 dny. Obracíme aby neosychalo. V čas potřeby vložíme do rozehřátého oleje a po obou stranách opečeme. Příloha opékané brambory, hranolky.
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso staré Blažkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j23P
Moje poznámka
Maso staré Blažkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j23P
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 4 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 9 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 16 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 4 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 9 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 10 hodinami
Tématické fráze:
stare recepty,
staré recepty z vepřového masa,
stare zapomenute recepty,
krkovička staré blažkové,
stará vejce,
stará vejce,
maso z kozla,
staré dobré recepty,
recepy vepřové maso,
vepřové maso recepy,
recept stará blašková,
chut stareho masa,
staré vejce,
recepty stare,
nalozit maso s vajickem,
jak naložit kozla,
stará blažková-recept,
starerecepty,
vepřová krkovice staré blažkové,
stare masove recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
moučka bramborová,
koření kari,
koření polévkové,
česnek,
pepř,
sůl,
majoránka
Komentáře (11)
Nevím, nechtělo by to příště uvést autora? Připadalo by mi to maximálně fér