Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vylepšené halušky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

14. 3. 2018 11:07

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 092 kJ / 3 368 kcal
Bílkoviny57,66 g
Tuky172,28 g
Vláknina29,12 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 11,21 g
Sůl28,00 g
Sacharidy384,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tyto halušky má moje rodina velice ráda a vařím vždy ze dvou dávek - celý vajdlink.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

oring

7. 8. 2021 21:55

Mražené halušky, používám "Vinica" jsou velmi dobré. Co mi tam vadí je česnek (který jinak moc rád). Navíc je v surovinách, ale chybí v postupu. Vylepšení vidím v jednoduchosti. Zelí netřeba samostatně vařit, ale jen přidat k urestované cibuli a nakonec jen přidat halušky povařené nebo v mikrovlnce připravené.

mika59 mika59

3. 2. 2021 18:39

Dnes jsem podobně halušky dělala, jen jsem si uvařila svoje, s těma je nejméně práce. Jinak zelí neproplachuju. Přidala jsem foto.

magdalenka magdalenka

16. 3. 2018 08:33

V tomto recepte sa halušky nevylepšia vôbec, tie sú mrazený polotovar. Do kyslej kapusty pridávam aj bobkový list pri dusení. Nepridávam to však ako nový a vylepšený recept.

tejaja tejaja

15. 3. 2018 21:43

Tiež nechápem, čo je na nich vylepšené. To, že kyslú kapustu preplachujete? Preboha prečo? Slanina a cibuľa sa predsa do takýchto halušiek používa štandardne, na nich sa dusí (!!!) kapusta, tá sa predsa nevarí. A kmín? Ten sa predsa dáva pri kvasení do kapusty, takže tam jednoducho je. Je mi ľúto, ale ja by som si nepochutnala.:-(

zizala zizala (moderátorka)

14. 3. 2018 13:59

Pokud dělám halušky se zelím a slaninou, vždycky přidávám cibulku a kmín, není to žádné "vylepšení", ale součást klasického receptu, jakých je tu plno.

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 3. 2018 13:22

Píše se v receptu uvaříme zelí,myslím,že začátečník by nevěděl jak uvařit;-)věnovala bych se trošku více úpravě zelí,já kysané zelí dělám na cibulce a dusím.;-)Stačila by jedna větička;-)

Dajda Dajda

14. 3. 2018 12:58

Miloslav Kozel: Značka? Zmrazené halušky nejsou žádná značka. A navíc: podobných receptů jsou tu tři kopy a řada z nich uvádí i to, jak halušky uvařit!

Miloslav Kozel

14. 3. 2018 12:30

Dajda: Ale je to rychlé a tato značka je výborná.

Miloslav Kozel

14. 3. 2018 12:29

magdalenka: cibulkou,kmínem

magdalenka magdalenka

14. 3. 2018 12:25

Čím sú tieto halušky vylepšené?

Dajda Dajda

14. 3. 2018 12:21

Opravdu je opakování matkou moudrosti? 8-( Kdyby aspoň ty halušky nebyly ze zmrzlého pytliku. :no:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak uvarit halušky halusky polotovar zelí na halušky recept halušky halušky recept halusky z polotovaru s cim podavat halusky halušky zmražené zmrazene halušky recept jak na zmrazene halusky recept na halušky halušky porce jak uvarit haluskz halušky recepty polotovar halušky s čim halušky brynzové halušky ze zmrazených zmrazené halušky co uvarit k haluskam recepty - halušky

Suroviny: halušky, zelí kysané, slanina uzená, sádlo, cibule, kmín drcený, česnek, pepř

TopRecepty.cz

Vylepšené halušky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WyPn