(Nejen) Velikonoční jemná pomazánka
Dobrá a jemně vychucená pomazánka se hodí vždy, nejen na Velikonoce. Použijte ji jako podklad na bílé pečivo, nebo celozrnnou bagetku, rohlíky či veku. Na povrchu dozdobte ještě čerstvou zeleninou. Výsledek bude perfektní.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 030 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,95 g |
Tuky | 32,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 751 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 5,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pomazánka je jemná a voňavá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2018 08:50
1. 4. 2018 11:48
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 23 minutami
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 23 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 1 hodinou
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 1 hodinou
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 1 hodinou
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 2 hodinami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jemná krémová drožďová vajíčková pomazánka velikonoční pomazánky
Suroviny: pomazánkové máslo, šunka zauzená, vejce, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý
(Nejen) Velikonoční jemná pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jmvy
2 názory