Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 373 kJ / 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,46 g |
Tuky | 17,20 g |
Vláknina | 49,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 107,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žampiony a bramboru nastrouháme na hrubo. Přidáme česnek, vejce, koření, mouku a strouhanku.
Krok 2: Mléko přidáváme postupně, směs by měla vypadat jako těsto na bramborák. Nenecháváme dlouho stát, protože žampiony pouští vodu.
Krok 3: Lžící klademe hromádky, které upravíme do placiček. Smažíme jako bramboráky z obou stran do zlatova.
Zveřejněno 3. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampioňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0knG
Moje poznámka
Žampioňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0knG
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
smyslnaorchidej před 44 minutami
Falešný španělský ptáček
hlavek.lukas před 52 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
1anoli1 před 57 minutami
Letní moučník
Marcela0123 před 1 hodinou
Jogurtový koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Ennia před 2 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
limosek před 2 hodinami
Ovocné řezy s pudinkem
Birdmann před 2 hodinami
Rýnská roštěná
evosheek před 2 hodinami
Boloňské špagety
Hahan před 3 hodinami
Suroviny:
žampióny,
brambory,
vejce,
česnek,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
kmín mletý,
majoránka,
sůl
Komentáře (4)