Letní osvěžení pro mlsné jazýčky
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 171 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 11,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 16,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vyšleháme smetanu.
Do vyšlehané smetany přidáme tvaroh smíchaný s vanilkovým a moučkovým cukrem. Krok 2: Poté dáme na talíř či do misky a ozdobíme ovocem - může být různé.
Toto je skvělé i jako náplň do dortů, jen přidejte ztužovač.
Do vyšlehané smetany přidáme tvaroh smíchaný s vanilkovým a moučkovým cukrem. Krok 2: Poté dáme na talíř či do misky a ozdobíme ovocem - může být různé.
Toto je skvělé i jako náplň do dortů, jen přidejte ztužovač.
Zveřejněno 8. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní osvěžení pro mlsné jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB3w
Moje poznámka
Letní osvěžení pro mlsné jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB3w
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 1 hodinou
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 2 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 1 hodinou
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 5 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 5 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 12 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 13 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 14 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 15 hodinami
Suroviny:
smetana ke šlehání,
tvaroh,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
kakao,
ovoce,
máta,
šlehačka
Komentáře (1)