Každodenní chléb (2-2-1)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 388 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,10 g |
Tuky | 15,67 g |
Vláknina | 24,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,02 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 527,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/kazdodenni-chleb-2-2-1/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 6. 2023 15:28
Tonja: děkuji za zprávu pochvalu i fotky!
4. 6. 2023 20:56
Upekl jsem ho dnes potřetí. Povedl se a je výborný. Tím se nechci chlubit já, tím chválím autorku receptu.
4. 3. 2023 15:15
cathleen: Na teba nemám...ale sa snažím! Máš skúsenosti s kysnutím v chladničke? U mňa to bola z núdze cnosť, okolo 23 - ej hodine sa mi nechcelo zapínať rúru...
4. 3. 2023 15:11
magdalenka: děkuju! chlebík máš nádherný!
4. 3. 2023 15:03
Dnes som sa zas realizovala v kuchyni podľa teba a piekla tento chlieb. Počas prvého kvasenia som cesto v mise prekladala dvakrát, po formovaní som dala cesto do ošatky a do rána nechala pod igelitom v chladničke. Doteraz som totiž neskúsila chladničkové kysnutie. Výsledok vidíš na fotke. A chlebík veľmi chutí...
18. 2. 2023 12:15
Otec Manuel: děkuji za fotky Mám radost, že se chleba povedl
18. 2. 2023 11:23
Děkuji za moc dobrý recept! Dnes ráno po nočním kynutí v ledničce upečeny dva menší chlebíky jako dárečky. Fotky přidány. Přeji hezký den!
24. 1. 2023 10:55
magdalenka: Rozkvas dělám večer a ráno dodělám a upeču. Mám výhodu, že nechodím do práce a jsem doma.
27. 2. 2020 20:38
MamlajdaD: prezerám si podrobnejšie recepty od Cat a neviem, ktorý skôr realizovať... Pri kváskových chleboch ma trochu brzdí to 12 hodinové čakanie na rozkvas - často neviem, kde budem o dvanásť hodín...
27. 2. 2020 20:30
magdalenka: Gratuluji Navedla jsi mně na recept, který se mi bude moc hodit, mám spoustu kvásku a nevím co s ním! Chlebík máš parádní! Zdravím!
27. 2. 2020 17:45
cathleen: mam radost, ze mas zo mna radost... nie som si ista, kedy je ten spravny okamih na pecenie... Snad raz sa vypracujem.
27. 2. 2020 11:19
magdalenka: perfektní!
Bochník bývá nízký, pokud v ošatce trochu překyne - zkus maličko dobu kynutí zkrátit a uvidíš, jestli bude chleba jiný. Držím palce! Pečení se ti náramně vede!!!
Bochník bývá nízký, pokud v ošatce trochu překyne - zkus maličko dobu kynutí zkrátit a uvidíš, jestli bude chleba jiný. Držím palce! Pečení se ti náramně vede!!!
27. 2. 2020 10:32
Včera som vyskúšala tento tvoj recept. Na to, že je to môj druhý kváskový...celkom dobré, nie? (pridávam foto)Trochu je nízky, zrejme som bola pomalá pri presunutí cesta z ošatky a jeho ometaní a narezávaní. Chuťovo skvelý. Zrazu nám prestali chutiť chleby z obchodu, teda aj také - ktoré sme doteraz považovali za dobré...
30. 11. 2018 20:08
mysulka: děkuju
30. 11. 2018 20:06
Když Ty máš ty recepty prostě vychytané , ještě se mi nestalo, když peču podle Tebe, že by se mi něco nepovedlo a i kdyby, tak je jasné, že jsem to zvojtila já
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 15 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 25 minutami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 1 hodinou
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 2 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 3 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 5 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 11 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 12 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 13 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Jak předejít tomu, aby chléb byl po upečení uvnitř vlhký? Stačí dodržet několik rad
Jak upéct kváskový chleba. Provedeme vás postupem krok za krokem, aby byl správně nakynutý
Další recepty
Tématické fráze: recept na chlebovi kvásek recept na vyborny vlhky chleb chléb 2 2 1 kváskový chleba 2/2/1 recepty
Suroviny: kvásek, kvas žitný, mouka chlebová pšeničná, pivo světlé, kmín drcený, sůl
Každodenní chléb (2-2-1)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QEGL
18 názorů