Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 746 kJ / 1 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 100,85 g |
Vláknina | 23,83 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 127,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory ve smetanovém pestu ze sušených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zjwY
Moje poznámka
Pečené brambory ve smetanovém pestu ze sušených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zjwY
Nejnovější recepty
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 9 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno 7. 6. 2025 16:49
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno 7. 6. 2025 16:37
Domácí třešňový sirup
Přidáno 7. 6. 2025 16:03
Kynuté knedlíky
Přidáno 7. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 8 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 9 minutami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 59 minutami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
divozenka666 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Hana84 před 1 hodinou
Řecké tzatziky
Sefiragold před 2 hodinami
Salát s cottage a krutonky
Jan Nemec před 2 hodinami
Kaiserky z celozrnné mouky
Ajfel před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
recepty ze sušených rajčata,
recepty z sušených rajčat,
recept kuřecí maso sušené rajčata,
pečene maso na sušenych rajčatech,
recepty z rajčat,
za pečené žampiony recepty,
recepty ze susenych rajcat,
recepty na sušená rajčata,
zapečené brambory se žampiony,
pesto na brambory,
jídlo ze sušených rajčat,
pesto z pecenych rajcat recepty
Suroviny:
brambory,
žampióny,
pesto rajčatové,
smetana,
kmín mletý,
sůl,
olej,
rajče sušené,
česnek,
olej olivový,
ořechy,
bazalka čerstvá,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (3)