Suroviny
Porce: na hlubší plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 555 kJ / 4 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,12 g |
Tuky | 191,68 g |
Vláknina | 45,90 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 569,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový fofr koláč / bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Lno
Moje poznámka
Rybízový fofr koláč / bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Lno
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 11 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 6 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 7 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 8 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 9 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 10 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 12 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 13 hodinami
Tématické fráze:
rybízový koláč,
koláč s červeným rybízem,
koláč s rybízem,
višňový koláč,
červený rybíz recepty,
fofr koláč,
kolač bublanina,
bublanina ze zmrzlých,
výborný rybízový bublanina,
rybízový koláč recept,
nadýchaný rybízový koláč se sněhem top recepty,
rybízový koláč na plech z čerstvého rybízu,
bublanina z červeného rybízu,
babiččina rybízová bublanina s drobenkou,
bublanina ze 2 vajec
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mléko,
kůra citronová,
rybíz červený,
drobenka
Komentáře (3)
Líbilo se mi to ovoce v polovině a pak nahoře , doporučuji