Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynutý koláč s rybízem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 1. 2010 19:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 224 kJ / 4 595 kcal
Bílkoviny82,53 g
Tuky151,77 g
Vláknina22,68 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy713,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ak robíme cesto v pekárni, dávame najprv mlieko.

Ak nie, urobíme kvások a vypracujeme cesto s múkou a ostatnými prísadami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zuzka

22. 11. 2012 12:29

Koláč je výborný :-p :yes:

tejaja tejaja

29. 7. 2010 20:02

veva, to sa nedá presne napísať. Musíš použiť toľko mlieka, aby si vypracovala stredne husté kysnuté cesto. Nemožno povedať, že 1 dl, pretože to môže byť málo, ale aj veľa. Mlieko sa pridáva do kysnutého cesta postupne. Jeho množstvo závisí od múky.

veva

29. 7. 2010 15:18

Koláč vypadá moc hezky. Jen nevím, kolik dát mléka??? Možná to risknu a dám 1 hrníček?

jana73

24. 7. 2010 18:09

Tejajo:-K výborný koláč:yes: akorát místo rybízu ( ten bohužel nemám;-() jsem dala švestky. Těsto je krásně nadýchané a mám dojem , že se koláč zítřka nedočká:-)). Dávám bod a dovolila jsem si přidat fotku:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 2. 2010 13:00

Hned bych si nabídla,to mám moc ráda.:-p:-Kdávám:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 2. 2010 12:52

+6:yes:

pipre pipre

1. 2. 2010 10:28

:-p:-p:yes:4.

tejaja tejaja

1. 2. 2010 09:49

Jitka, ja si na koláč ovocie mrazím - biele, červené, čierne ríbezle, jostu, černice aj jahody. A v zime ich už len vyberám a používam, máme drobné ovocie radi aj na zmrzlinu.;-):-p;-)

Jitkab

1. 2. 2010 06:06

Nádhera, rybíz miluju. Koláč vypadá velice lákavě. V létě vyzkouším.:yes:

Betina

31. 1. 2010 23:15

:yes::-p

spagetka spagetka

31. 1. 2010 20:00

Terezko, já mám chuť :-p:-p:-p jo a v mrazáku jsou zbytečně dlouho višně, myslím, že je škoda, aby tam zahálely ;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynutý rybízový koláč táč s rybizem rybízový koláč kynutý kynuty kolač kynutá buchta s rybízem rybizovy tac rybízový koláč kluci v akci recept na kynuty rybizovy koláč recepty s rybízem kynutý koláč s tvarohem a rybízem rybizovy kynuty kolac kynuta rybizova buchta kynuty kolac s cernym rybizem kynuty rybizovy kolac s drobenkou kynutý koláč rybízový kynutý rybízový táč táč s rybízem recept rybízový táč kynutý kynutý koláč s rybízem a tvarohem rybizovy kolac

Suroviny: mouka polohrubá, droždí, sůl, olej, mléko, vejce, cukr, rybíz, rybíz, máslo, cukr moučkový, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Kynutý koláč s rybízem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NL3N