Špagety s uzeným bokem, křupavou cibulkou a česnekem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 472 kJ / 1 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,63 g |
Tuky | 50,57 g |
Vláknina | 46,31 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 226,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s uzeným bokem, křupavou cibulkou a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0zkX
Moje poznámka
Špagety s uzeným bokem, křupavou cibulkou a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0zkX
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 2 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 43 minutami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 1 hodinou
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 2 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 3 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 3 hodinami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 5 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 5 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 6 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 6 hodinami
Tématické fráze:
špagety s cesnekem a uzeným masem,
spaghetti s uzeným bokem,
špagety zahuštěné jíškou,
spaldové spagety recepty,
špagety s medvědím cesnekem a uzeným masem,
recepty s uzeným bokem,
recept špagety ze špaldové mouky
Suroviny:
mouka špaldová hrubá,
cibulka,
česnek,
protlak rajčatový,
cukr,
bok vepřový,
rajče sekané,
cibule,
olej olivový,
víno červené,
sůl,
chilli,
voda,
škrob,
parmazán
Komentáře (1)