Salátové okurky s krémem z camembertu

ToulavejTucnak Kuchařka: ToulavejTucnak

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Předkrmy 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

1 salátová okurka
1/2 lžičky bylinkové soli
1 natvrdo uvařené vejce
150 g smetanového sýru
75 g camembertu
2 lžíce kopru
2 lžíce petrželky
1 lžíce jemné hořčice
sůl
pepř
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Okurku oloupeme, podélně rozkrojíme, odstraníme semínka a dužninu posolíme.

  2. Vejce a sýr nakrájíme na kousky, vmícháme hrubě pokrájené bylinky a hořčici. Směs ve 3 až 4 porcích rozmixujeme na kaši.

  3. Pyré osolíme, opepříme a pokud je krém příliš hustý, zašleháme do něj trochu mléka nebo smetany. Dochutíme.

  4. Okurku osušíme, překrojíme na stejně velké kousky a položíme na podnos. Krémem naplníme sáček a trubičkou nastříkáme do vydlabané okurky ozdobné spirály.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Salátové okurky s krémem z camembertu

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo