Pizza "Tre formaggi" s medvědím česnekem

Tom Beyk Kuchař: Tom Beyk

Doba přípravy: ~ 2,5 hod. 4 porce Pizzy 0 názorů

Suroviny

Těsto:
300 g hladké nebo polohr. mouky
170 ml vody
8-10 g droždí
1 KL vrchovatá soli
2 KL cukru
1 PL oleje
Navrch:
1 KL oleje
velká hrst pokrájeného medvědího česneku
2 ks rajčat pokrájených na tenká kolečka
2x100 g nakrájené Mozzarely
200 g nastrouhané Goudy nebo Eidamu
100 g rozdrobené Nivy
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Ingrdience na těsto dáme do pekárny na program "těsto" (1,5 hod.)

  2. Půl hodiny před koncem kynutí připravíme ingredience "navrch".

  3. Vyválíme těsto na potřebný rozměr, potřeme olejem, na to medvědí česnek a pokryjeme ostatním, dle obrázků.

  4. Pečeme asi 25-30 min. při 220°C do zlatých okrajů.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pizza "Tre formaggi" s medvědím česnekem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: medvedi česnek recepty

Zapomněl/a jsem heslo