Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 757 kJ / 2 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,83 g |
Tuky | 43,42 g |
Vláknina | 25,73 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 502,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy vlijeme vlažnou vodu, přidáme droždí a necháme vzejít kvásek.
Krok 2: Poté přidáme mouku, sůl, kmín, vejce a šťouchané brambory. Vše vypracujeme v jemné těsto.
Krok 3: Dáme na teplé místo vykynout. Těsto vložíme do vymazané formy a dáme do trouby přibližně na 35-40 minut péct. Chléb pečeme při 190 - 180°C
Zveřejněno 30. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavo - vláčný bramborový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DjA6
Moje poznámka
Křupavo - vláčný bramborový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DjA6
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 19 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 21 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hlávkový salát se slaninou
Evule1 před 2 hodinami
Koprová omáčka
LucieKrou před 10 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 12 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 13 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 13 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 14 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 14 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 15 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí bramborový chléb,
recept na bramborový chleba pro začátečníky,
při kolika stupních pečeme chleba,
krupavy chleb recept
Suroviny:
mouka hladká,
brambory,
voda,
olej,
vejce,
droždí čerstvé,
sůl,
kmín mletý
Komentáře (10)
A před pečením nenecháváš znovu kynout, ale rovnou upečeš