Králičí frittata

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

Jiné maso 0 názorů

Suroviny

hřbet z jednoho králíka
6-8 malých brambor
1 mrkev
hrst hrášku
sůl
1-2 vejce
olej na vymazání zapékací mísy
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Králičí hřbet omyjeme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Brambory nastrouháme najemno, mrkev nakrájíme na kousky.

  2. Uvařené králičí maso obereme a nakrájíme na kousky. V míse smícháme maso s nastrouhanými bramborami, mrkví, hráškem, vejci a solí.

  3. Zapékací mísu vymažeme olejem a vlijeme do ní směs.

  4. Dáme zapéct do trouby na cca 180 stupňů. Necháme zapékat asi 30 minut, je třeba se řídit zkušeností se svou troubou.

  5. Podáváme samostatně nebo se zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Králičí frittata

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo