Jahodové potěšení s nadýchaným kokosovým sněhem a mandlemi
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 864 kJ / 3 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,05 g |
Tuky | 154,13 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 844 mg |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 422,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 15 minutami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 18 minutami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 20 minutami
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 23 minutami
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 23 minutami
Moc dobré naložené kuřecí maso
horkja uvařila před 24 minutami
Jednoduchý domácí chleba
OlgaBunatova uvařila před 1 hodinou
Omáčka z řapíkatého celeru
Anaja uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Kolibinka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové řezy jsou lahodné a osvěžující. Připravujeme je z čerstvých jahod během jahodové sezony
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: moučník jahody sníh
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka mandlová, smetana na vaření, prášek do pečiva, kůra citronová, mandle plátkové, jahody, bílek, sůl, kokos strouhaný, cukr krupice, mandle
Jahodové potěšení s nadýchaným kokosovým sněhem a mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ox3g
0 názorů