Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr ve studené houbové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 7. 2019 14:55

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie318 kJ / 76 kcal
Bílkoviny3,88 g
Tuky0,44 g
Vláknina7,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Snadné a osvěžující, velice vhodné na pohoštění nebo na sváteční letní večeři.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

5. 7. 2019 06:22

casino: že vyfiletované porce ryby - bez kůže a bez kostí - při přípravě na pařáku chuť natáhnou vyzkoušené mám.

Kapr na modro je ale úplně jinak, ve várce je i zelenina a vývar ještě potřebujeme - aspoň já znám úpravu, při které se ryba ve vývaru nechá vychladnout a podávají se porce i s trochou zeleniny z vývaru a křenovou majonézou. Nebo i vývar zredukovat aby zrosolovatěl ( ev. si pomoci trochou želatiny) a nechat porce vychladnout v rosolu.....Existuje i verze ryby podávané hned zatepla s brambory. Tady na TOPkách je jen recept od Boubelindy, který na modro není protože nemá kapřík to podstatné - tedy kůži....

MamlajdaD MamlajdaD

5. 7. 2019 00:23

casino: Díky za komentář:yes: :-8 a zdravím!:-)

casino casino

4. 7. 2019 23:17

Eja57:
To vaření v páře (pár minut) nad ochucenou vodou máte odzkoušeno? :-O

MamlajdaD: " V páře jsem nezkoušela, myslím, že by to ochucení vody muselo být intenzivnější, aby pára rybí masíčko ochutila. Ale nevím, jen usuzuji."
No, pokud by to fungovalo, tak se např. "Kapr na modro" nebude vařit ve vývaru, ale v páře nad vývarem ;-)

MamlajdaD MamlajdaD

4. 7. 2019 21:53

tejaja (moderátorka): Terezko, je to opravdu dobré, doufám, že si pochutnáš ;-) :yes: a nebudeš zklamaná;-) :-8 Přeju dobrou chuť a moc zdravím:-K

tejaja tejaja

4. 7. 2019 21:25

Páči sa mi tá omáčka, vyskúšam. ;-)

MamlajdaD MamlajdaD

4. 7. 2019 20:16

Eja57: Já moc kůži na kaprovi nemusím, ;-) takže dělám bez kůže, povařím jen probubláváním - mírným varem a děrovanou lopatičkou opatrně vyndávám. V páře jsem nezkoušela, myslím, že by to ochucení vody muselo být intenzivnější, aby pára rybí masíčko ochutila. Ale nevím, jen usuzuji. Jinak tě ujišťuji, že je to velice chutné a teď v létě (pokud má někdo přísun čerstvých ryb) je to skvělý recept:-8;-) A rychlý, bez velké práce a to já mám moc ráda;-):-D:-D Dík za komentář a moc zdravím!:-K

Eja57 Eja57

4. 7. 2019 19:22

Ty porce kapra připravuješ jak? Dovedu si představit vykostěná filátka... a asi bez kůže, vařená na pařáčku..voda se dá intenzivněji ochutit a pára ochutí rybku... Ta kombinace houbiček, rajčátek a šlehačky se mi moc líbí:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr s houbová omáčka recept na kapra s houbovou oackou

Suroviny: kapr, voda, sůl, houby, šlehačka, rajče, citron

TopRecepty.cz

Kapr ve studené houbové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qBwk