Suroviny
Porce: 12ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 714 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,19 g |
Tuky | 105,62 g |
Vláknina | 5,90 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 142,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové borůvkové mufiny s křupavou vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q1Gr
Moje poznámka
Bezlepkové borůvkové mufiny s křupavou vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q1Gr
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové recepty,
bezlepková drobenka,
vločková drobenka,
bezlepkova.drobenka,
drobenka s vločkami,
bezlepkova posypka,
bezlepková žmolenka,
mufinky bezlepkové
Suroviny:
máslo,
cukr třtinový,
vejce,
prášek do pečiva,
borůvky,
vločky ovesné,
mouka rýžová,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá
Komentáře (13)
Jinak jsem tady netušila, že ve slupkách rajčat je gluten. Naštěstí rajčatům dcera moc nedá.
Zelenina s glutenem? Tak to opravdu netuším.
Já znám ještě jiný trik - máslo nechat rozpustit v rendlíku, vychladnout, přidat sypké suroviny na drobenku a vidličkou promíchat, načechrat.....
Při zpracování v dlaních se mi zdá, že se vše na ruce patlá, takhle se toho nemusíme ani dotknout a drobenka je i pěkně načechraná. Zkuste, ulehčuji si práci, jak to jde