Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 867 kJ / 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 0,54 g |
Vláknina | 13,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 41,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory, když není rodinka doma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r3GB
Moje poznámka
Brambory, když není rodinka doma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r3GB
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 18 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 6 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 8 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 10 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 10 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 11 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 11 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 11 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 14 hodinami
Tématické fráze:
co z varenych brambor,
vařené brambory recepty
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
chilli,
klobása,
sýr hermelín,
máslo,
olej olivový,
majoránka čerstvá,
listy kari čerstvé,
rozmarýn
Komentáře (14)
https://www.zahradnictvikruh.cz/kari-koreni-ean168...
jardaharley: děkuji za novou informaci, neznala jsem to
Rozmarýn?
No a nemůže to být smil italský?
Kari koření (anglicky curry powder) je směs koření, používaná hlavně v Evropě. Vznikla v době britské koloniální nadvlády v Indii. Složení kořenící směsi se může velmi odlišovat. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice, pískavice řecké seno, sušený česnek, chilli a další. Pokud bychom šli do historie starších receptů, chilli by mezi tento výčet nepatřilo.
Takže rostlinku kari koupit nelze, bude to nějaká jiná