Hamburger

jardaharley Kuchař: jardaharley

Mleté maso 2 názory

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

500 g mletého hovězího masa
bazalka
tymián
sůl
pepř
hořčice
worcester
sýr čedar
salát
rajče
tatarská omáčka
okurka
hamburgerové housky
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso dáme do mísy, osolíme, opepříme,přidáme 2 lžičky hořčice, trošku bazalky, tymiánu, zakápneme worcestrem, zamícháme, tvarujeme placičky, v jejich středu uděláme důlek a pečeme grilu.

  2. Grilované masíčko necháme chvilinku odpočinout, mezitím opečeme housku, potom potřeme tatarkou, dáme maso, na něj čedar, salátek, okurku a rajčátko, přiklopíme druhou půlkou housky.

Poznámka

Pořadí surovin můžeme poskládat podle své chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hamburger

  • jardaharley jardaharley(autor receptu)

    bylo to narychlo,a než jsem udělal fotku pořádnou tak mi to sež.... pod rukama:-)

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    Ale no tak, motorkáři, přepiš ten postup do nějakého civilizovaného jazyka:-D ( ostatní v SZ).
    Ale - důlek ve středu burgříku určitě ano, a čedar taky ano...Bazalka...no proč ne.
    Lepší foto by nebylo? Tady jen visí ten kus salátu:-D

    Odpovědět

Tématické fráze: recept hamburger s chedarem jak poskládat hamburger

Zapomněl/a jsem heslo