

Hamburger
Suroviny
- 500 g mletého hovězího masa
- bazalka
- tymián
- sůl
- pepř
- hořčice
- worcester
- sýr čedar
- salát
- rajče
- tatarská omáčka
- okurka
- hamburgerové housky
Postup přípravy receptu
Mleté maso dáme do mísy, osolíme, opepříme,přidáme 2 lžičky hořčice, trošku bazalky, tymiánu, zakápneme worcestrem, zamícháme, tvarujeme placičky, v jejich středu uděláme důlek a pečeme grilu.
Grilované masíčko necháme chvilinku odpočinout, mezitím opečeme housku, potom potřeme tatarkou, dáme maso, na něj čedar, salátek, okurku a rajčátko, přiklopíme druhou půlkou housky.
Poznámka od kuchařky
Pořadí surovin můžeme poskládat podle své chuti.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hamburger
-
bylo to narychlo,a než jsem udělal fotku pořádnou tak mi to sež.... pod rukama
-
Ale no tak, motorkáři, přepiš ten postup do nějakého civilizovaného jazyka
( ostatní v SZ).
Ale - důlek ve středu burgříku určitě ano, a čedar taky ano...Bazalka...no proč ne.
Lepší foto by nebylo? Tady jen visí ten kus salátu