Suroviny
Porce: 8-9
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 662 kJ / 4 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,95 g |
Tuky | 360,35 g |
Vláknina | 60,02 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 165,23 g |
Postup přípravy
Po čas restování osolíme a opepříme a přidáme papriku, vše podle toho, jak co máme rádi. Po orestování masa přidáme švestky a trochu podlijeme a dusíme asi pět minut. Krok 2: Přidáme překrojené zelí a nakrájené žampióny, okořeníme mletým kmínem a kořením dle chuti. Dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby doléváme vodou.. Krok 3: Na závěr smícháme šlehačku s moukou, vše smícháme a za stálého míchaní necháme mouku chvíli provařit..
Zveřejněno 6. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LqOp
Moje poznámka
Můj segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LqOp
Nejnovější recepty
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 20 minutami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 2 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 3 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 23 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno 27. 6. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 22 minutami
Bramboračka
Yrian před 31 minutami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 2 hodinami
Karbanátky
Bomber před 2 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 3 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 3 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 4 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 5 hodinami
Kynutý knedlík
Bigharvik před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
petrasd před 5 hodinami
Tématické fráze:
segoš,
segoš recept,
normované recepty
Suroviny:
bůček libový bez kosti,
cibule,
zelí,
česnek,
žampióny,
švestky sušené,
sádlo,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
paprika,
koření
Komentáře (9)
Pochopitelne v nich neni nic jineho nez voda a sul.