Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 612 kJ / 1 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,50 g |
| Tuky | 5,75 g |
| Vláknina | 69,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 975 mg |
| Sůl | 2,08 g |
| Sacharidy | 241,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme na tenké plátky nakrájané stonky zeleru.
Krok 2: Pridáme narezané podpňovky (václavky) a za stáleho miešania cca 2 min restujeme.
Krok 3: Prisypeme ryžu, pridáme čierne korenie a soľ a zalejeme vodou (množstvo ako na obyčajnú ryžu). Zakryjeme a dusíme, kým ryža nie je mäkká.
Krok 4: Potom pridáme narezanú papriku a ešte 5 min podusíme.
Krok 5: Odstavíme z ohňa a zakryté necháme 10 min postáť. Až potom podávame.
Zveřejněno 25. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3Ar
Moje poznámka
Václavkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3Ar
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 3 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 5 hodinami
Kari korma
Přidáno před 12 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 17 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 28 minutami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 30 minutami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 35 minutami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 58 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 4 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 12 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 12 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 14 hodinami
Tématické fráze:
rizoto z václavek,
václavkové ryzoto
Suroviny:
houby václavky,
paprika,
celer,
rýže,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (1)