Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 612 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 5,75 g |
Vláknina | 69,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 975 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 241,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme na tenké plátky nakrájané stonky zeleru.
Krok 2: Pridáme narezané podpňovky (václavky) a za stáleho miešania cca 2 min restujeme.
Krok 3: Prisypeme ryžu, pridáme čierne korenie a soľ a zalejeme vodou (množstvo ako na obyčajnú ryžu). Zakryjeme a dusíme, kým ryža nie je mäkká.
Krok 4: Potom pridáme narezanú papriku a ešte 5 min podusíme.
Krok 5: Odstavíme z ohňa a zakryté necháme 10 min postáť. Až potom podávame.
Zveřejněno 25. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3Ar
Moje poznámka
Václavkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3Ar
Nejnovější recepty
Borůvkové nanuky
Přidáno před 52 minutami
Borůvkové muffiny s bílou čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 13 hodinami
Salát z jablíček a červené řepy
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté knedlíky s borůvkami jako od babičky
Přidáno před 13 hodinami
Květákové placičky se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bakoňské kotlety
kolodey před 42 minutami
Karbenátky od Jitky
Pajkujka před 1 hodinou
Krémová květáková polévka
RobertM před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
m.vanouskova@seznam.cz před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
alcerm před 10 hodinami
Jablková nutela
Kate86 před 13 hodinami
Paštika z kuřecích jater
brtna před 14 hodinami
Vepřové nudličky s omáčkou
renulka před 14 hodinami
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky
MiskaM před 14 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
LucieBicanova před 15 hodinami
Tématické fráze:
rizoto z václavek,
václavkové ryzoto
Suroviny:
houby václavky,
paprika,
celer,
rýže,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (1)