Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 466 kJ / 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,18 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryby naporcujeme. Ve vodě se solí, pepřem a oloupanou cibulí uvaříme porce ryb a kapří hlavy. Po zchladnutí obereme od kostí, případně překrájíme na menší kousky.
Krok 2: Na sádle zpěníme mletou papriku, zalijeme vínem, necháme částečně odpařit, přidáme přecezený vývar z ryb, obrané maso, rybí vnitřnosti nakrájené na kousky, čerstvou nakrájenou papriku a ještě chvíli vaříme, paprika nesmí moc změknout.
Krok 3: Dochutíme a horké podáváme s bílým chlebem.
Zveřejněno 15. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halászlé s bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74yO
Moje poznámka
Halászlé s bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74yO
Nejnovější recepty
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Domácí veka
Přidáno před 13 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sedlácké fondue
vitula1 před 2 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 14 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 14 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 15 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 17 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 17 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 20 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 20 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 20 hodinami
Suroviny:
kapr,
hlava kapří,
cibule,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sádlo vepřové,
víno bílé suché,
paprika
Komentáře (2)