Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 063 kJ / 1 449 kcal
Bílkoviny198,87 g
Tuky11,99 g
Vláknina18,81 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 2,33 g
Sůl5,75 g
Sacharidy127,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Totosan

22. 10. 2018 08:47

Je to technologicky úplně špatně, takhle se tato polévka prostě nedělá. Sice je receptů v Maďarsku vícero druhů, ale všechny jsou založeny na postupu vložit nakrájenou cibuli, rybu a ostatní ingredience do VODY, nikdy ne do tuku na smažení. Polévka se pouze vaří, nic se v ní nesmaží ani nedusí.
Majoránka, bobkový list, brambory, olej, a KEČUP (hrůza) do halászlé nepatří

Paul Sulc

6. 12. 2017 21:31

Bohuzel, existuje takovy blby zvyk, do vseho davat kecup. Snad i do svestkovych knedliku si jej nekdo prida. Ale pochybuji, ze uhersti venkovane pred sto lety ten kecup pouzivali a nemeli ani ty polivkove kostky.

Ferda

16. 9. 2012 17:49

Luk: Vzdyt Halaszle je rybi polivka.

Luk:

Luk

31. 8. 2012 16:33

Toto není Halászlé, ale jen rybí polévka.

zolo

25. 12. 2009 00:34

Noja nechápu :-((proč ti lidi do halászlé daji co tam nepatři:-//

Gabina

21. 1. 2009 10:38

Kajo, nechápu :-O vždyť tam paprika je :-!

kaja

21. 1. 2009 09:35

halaszle bez papriky?to musi byt!:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: halasle haláslé recept halazslé recept na halásle recept haláslé polevka halasle halazle rybí polévka haláslé recepty halasle halázslé recepty halasle polévka halaszle-recept halázsle recept polévka halaszle halasle priprava hallaszlé halaszlé polévka halasle recepty rybí polévka halászlé hálaslo

Suroviny: ryba, hlava kapří, cibule, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, majoránka, bujón, pepř celý, pepř mletý, bobkový list, brambory, rajče, paprika čerstvá červená, sůl, olej, kečup sladký

TopRecepty.cz

Halászlé

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B0x