Halászlé podle Kajmana
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 788 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept byl uveřejněn v rybářském časopise Kajman.
V časopise byla uvedena příprava v přírodě.
Halászlé se dělá v každé oblasti jinak. Jednu z možných variant popsala ve svém receptu Magdalenka, zde na Topreceptech.
Obzvlášť podrobný popis na přípravu halászlé je v článku pana Juraje Dioszegiho http://www.judio.wz.cz/pojednani_halaszle.php
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2018 15:57
21. 5. 2010 09:40
21. 5. 2010 08:32
21. 5. 2010 07:35
Dělal jsem jej doma , nikoli v kotlíku u vody .
Ber to ,prosím ,jen jako název pro rozlišení od jiných receptů na halászlé .
Za bodíky děkuji , halászlé je opravdu dobré .Děláme jej doma často .
20. 5. 2010 21:19
20. 5. 2010 19:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 8 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 9 minutami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 49 minutami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 2 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 5 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: halászlé halasle halászlé z filé madarské halasle pravé halasle pravé madarské halásle halaszle recept prave halaszle halászlé po česku halászlé s lečem halasle příprava maďarská rybí polévka halászle recepty madarské halászlé polévka halaslé maďarská kuchyně haláslé recept pravá hálaszle halazle od a halasle polévka časopis kajman recepty kotlík na halászle
Suroviny: cibule, rajče, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, paprika sušená sladká, koření na ryby, slanina, víno bílé, kapr
Halászlé podle Kajmana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Rl
6 názorů