Suroviny
Porce: 16 lívanečků - 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 435 kJ / 1 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,28 g |
Tuky | 29,44 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 229,15 g |
Postup přípravy
Postupně přidáme vejce, podmáslí a rum.
Jablko oloupeme, nastrouháme najemno a spolu s borůvkami a skořicí vmícháme do těsta. Krok 2: V lívanečníku rozehřejeme olej, vkládáme po lžíci těsta a pečeme malé lívanečky.
Zdobíme je podle chuti džemem, sladkým tvarohem nebo javorovým sirupem.
Zveřejněno 19. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívanečky z ječné mouky s borůvkami a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqjx
Moje poznámka
Lívanečky z ječné mouky s borůvkami a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqjx
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 12 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 2 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 4 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 5 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 5 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 5 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 7 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 7 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 11 hodinami
Suroviny:
mouka ječná,
vločky ovesné jemné,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
cukr třtinový,
vejce,
podmáslí,
rum,
jablko,
borůvky,
skořice,
olej
Komentáře (2)