Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 525 kJ / 1 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,83 g |
Tuky | 134,61 g |
Vláknina | 9,95 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 667 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 22,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vyšlehejte vejce a postupně přidejte ostatní suroviny. Jako poslední vsypte kokosovou mouku. Těsto stále míchejte, aby se vám nedělaly žmolky. Nemělo by být ani řídké, ani moc husté. Než budete smažit lívance, nechte těsto 10 minut stát. U kokosové mouky je potřeba, aby nasákla všechnu vlhkost. Pokud budete smažit hned, lívance se budou trhat a nepůjdou otáčet.
Krok 2: Po 10 minutách těsto opět promíchejte a míchejte taky před každým smažením. Kokosová mouka má tendenci se usazovat na dně. Smažte 1-2 minuty z každé strany, aby šly lívance otočit. Na druhé straně už stačí jen chvilička. Podávejte s bílým jogurtem, oblíbenou marmeládou nebo ovocem.
Zveřejněno 30. 9. 2015 03:11
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívanečky z kokosové mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNqP
Nejnovější recepty
Kuřecí prsní maso zapečené s bramborami
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem
Přidáno před 21 hodinami
Podzimní salát z kapustiček s hruškou a jablkem
Přidáno před 21 hodinami
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Přidáno před 22 hodinami
Podzimní řezy
Přidáno před 23 hodinami
Černá čočka beluga, slanina, volská oka a kysané zelí (pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
Výrobce kečupů chystá trik na podvodníky. Vykutáleným restauratérům tak zabrání falšovat své produkty
Retro okénko: Pochoutky s vystřihovacími panenkami Dana, Jana a Lena stávaly 3,90 Kčs a dělaly se ve třech příchutích
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí hořčicové řízky
KatuleF před 1 hodinou
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Lulu87 před 1 hodinou
Houbová polévka s pohankou
JardaH21 před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
f-kikinka před 2 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Sima1996 před 3 hodinami
Omáčka z klouzků
kimlo před 4 hodinami
Bílá zelná polévka kudlanka
juannita před 5 hodinami
Houbové topinky
Slavista62 před 6 hodinami
Ovesné lívanečky
Kattyy před 7 hodinami
Gratinované mangoldové řapíky
Tonja před 14 hodinami
Komentáře (1)