Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaná krkovička s novými bramborami a mrkví na másle

Vepřová krkovice se dá připravit na mnoho způsobů. Maso naložíme den předem do marinády z česneku a worcesterové omáčky, bude tak po usmažení krásně křehké. Krkovici skvěle doplní příloha v podobě máslových brambor s mrkví.

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby marinování

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby marinování)

23. 6. 2020 16:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 478 kJ / 831 kcal
Bílkoviny21,65 g
Tuky52,59 g
Vláknina6,19 g
Cholesterol 583 mg
Sodík 751 mg
Sůl2,57 g
Sacharidy66,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, brambory rané, mrkev, česnek, máslo, petrželka, sůl, libeček, česnek, vejce, majonéza, hořčice, omáčka worcesterová, škrob kukuřičný, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Nakládaná krkovička s novými bramborami a mrkví na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wJwX