Arašídovo-čokoládový koláč

Andyscha Kuchařka: Andyscha

Doba přípravy: 40 minut Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry 0 názorů

Suroviny

275 g hladké mouky
1 prášek do pečiva
115 g krupicového cukru
1 vanilkový cukr
2 vejce
200 ml mléka
85 g rozpuštěného másla
170 g arašídového másla
100 g nasekané kvalitní čokolády
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy dáme mléko, vejce, arašídové máslo a rozpuštěné máslo a důkladně metličkou rozmícháme. Přidáme oba cukry a opět rozmícháme. V druhé míse smícháme mouku s práškem do pečiva a přidáme k tekuté směsi. Nakonec do těsta přidáme nasekanou kvalitní čokoládu (já použila hořkou).

  2. Těsto rozetřeme na menší plech (těsto je trochu hutnější) a pečeme na 170°C přibližně 20 minut.

  3. Nakonec koláč můžeme ozdobit rozpuštěnou čokoládou a nasekanými arašídy.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Arašídovo-čokoládový koláč

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo