Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 525 kJ / 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,51 g |
| Tuky | 15,47 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 208 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory, květák, sůl, kmín a bujón dáme vařit, dokud brambory nezměknou.
Krok 2: Zahustíme moukou.
Krok 3: Rozkvedláme vejce.
Krok 4: Ozdobíme petrželkou.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková polévka P
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7k6
Moje poznámka
Květáková polévka P
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7k6
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 4 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené koleno
magdalenka před 9 minutami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 13 minutami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 36 minutami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Růžová bábovka
jemelka před 1 hodinou
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 1 hodinou
Nakládaný bůček
magdalenka před 1 hodinou
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 1 hodinou
Dršťková polévka
magdalenka před 1 hodinou
Falešná treska
magdalenka před 1 hodinou
Suroviny:
brambory,
květák,
bujón zeleninový,
sůl,
kmín mletý,
vejce,
mouka hladká,
šlehačka,
petržel
Komentáře (1)