Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 525 kJ / 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,51 g |
| Tuky | 15,47 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 208 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory, květák, sůl, kmín a bujón dáme vařit, dokud brambory nezměknou.
Krok 2: Zahustíme moukou.
Krok 3: Rozkvedláme vejce.
Krok 4: Ozdobíme petrželkou.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková polévka P
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7k6
Moje poznámka
Květáková polévka P
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7k6
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 29 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 30 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 32 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 32 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 43 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
květák,
bujón zeleninový,
sůl,
kmín mletý,
vejce,
mouka hladká,
šlehačka,
petržel
Komentáře (1)