Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 640 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,07 g |
Tuky | 55,14 g |
Vláknina | 9,42 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 54,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na taniere rozložíme polníček, na mesiačiky nakrájané paradajky a papriku.
Krok 2: Dyňu nakrájame na malé kocky a na masle cca 5 min za občasného premiešania podusíme. Pridáme med a necháme ho dobre rozpustiť.
Krok 3: Ihneď dáme do stredu taniera a posypeme rozdrobenou bryndzou. Bryndza na teplej dyni povolí.
Hneď podávame.
Hneď podávame.
Zveřejněno 31. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový salát s brynzou a dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LxW
Moje poznámka
Zeleninový salát s brynzou a dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LxW
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 25 minutami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 8 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 18 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
stefi.f47 před 2 minutami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 3 minutami
Míša řezy
kaja.tremlova před 25 minutami
Housky na hamburger
panilek před 27 minutami
Rebarborový koláč
mika277 před 38 minutami
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Erika2202 před 50 minutami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
knihomolka před 1 hodinou
Buchta Himálaje
Verkenner před 1 hodinou
Konfitovaná hovězí líčka
supportorlik před 1 hodinou
Krůtí kapsa se špenátem
Monisek86 před 1 hodinou
Suroviny:
polníček,
dýně,
rajče,
paprika,
brynza,
máslo,
med
Komentáře (2)