Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,64 g |
| Tuky | 25,37 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,44 g |
Postup přípravy
Podáváme s těstovinami, posypané sýrem.
Zveřejněno 3. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz8L
Moje poznámka
Omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz8L
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
Suroviny:
protlak rajčatový,
voda,
máslo,
mouka hladká,
cibule,
slanina,
olivy,
sýr,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
K receptu - je to takový mix dvou jídel, které nejdou moc dohromady. Ten začátek připomíná hodně ošizenou rychlou rajskou - jíška, voda ( vývar), protlak - ne do růžova, ale hodně...ale když se dobře připraví a dochutí, tak proč ne jako nouzovku - mrňata to s kolínkama kupodivu milují. No a pak slanina a cibule - celkem dobrý základ na omáčku na špagety. Ale NE to přidat k tomu podivnému základu. A dovršíš to sýrem dovnitř a ještě navrch a ještě olivy.
Základ je - ujasnit si, co chci vlastně uvařit.
Já asi rozumím tomu, že vám doma vyhovuje NĚCO JAKO zahuštěná rajská střižená Itálií...Zkus na to zapomenout.
Receptů na dobrou rajskou najdeš tady dost. A receptů na omáčku na těstoviny ještě víc. V obou případech bych se držela kladných hodnocení.
Přeji hodně kuchařských úspěchů
PS preferuji konstruktivní kritiku, tj. Rovnou napsat v čem je chyba a problém
Promin, ale musela jsem, toto je opravdu
Myslím si, že podle takto popsaného receptu nikdo "úspěšnou omáčku" neuvaří.