Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra s fenyklem a jablky

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

17. 12. 2020 18:23

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 861 kJ / 684 kcal
Bílkoviny84,60 g
Tuky25,52 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 360 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy27,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

18. 12. 2020 20:52

tejaja: Terezko, máš pravdu, ale pokud je bulva fakt velká, tak tu svrchní vrstvu sloupnu...u mrňousků ne, a ty já i radši....

tejaja tejaja

17. 12. 2020 22:39

Kde je fenykel, to je môj recept. :yes: Len som sa pozastavila nad olupovaním fenyklu, to som ešte nikdy nepočula. Fenykel jednoducho umyjem a krájam tak, ako potrebujem. Inak kombinácia s pečeňou je výborná. :yes:;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, fenykl, jablko, máslo, olej, pepř

TopRecepty.cz

Kuřecí játra s fenyklem a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9VwY