RAW cheesecake s arašídovým máslem

Suroviny

Korpus:
200 g mandlí
300 g datlí bez pecky
Krém:
400 g ořechů kešu
1 plechovka kokosového mléka
3 lžíce sirupu (javorový, agávový...)
2. krém:
200 g arašídového másla
5 lžic sirupu
50 g hořké čokolády

Postup přípravy receptu

  1. Ořechy namočím den předem do vody, aby změkly.

    Mandle rozmixuji na moučku, přidám datle a mixuji, aby se vytvořilo lepkavé těsto.
    Korpus namačkám do dortové formy o průměru 26 cm a dám do lednice.

  2. Mezitím připravím krém. Do mixéru nasypu kešu a mixuji, dokud nevznikne jemný krém. Pak přidám kokosové mléko, sirup a mixuji.
    Základ vyndám z lednice, potřu ho krémem a formu vložím alespoň na 3 hodiny do mrazáku, aby krém ztuhl.

    V misce smíchám arašídové máslo se sirupem, směs natřu na ztuhlý krém a povrch posypu nasekanou čokoládou.

    Hotový cheesecake dám ještě na 30 minut do lednice a pak ho v ní i skladuji.

Komentáře k receptu RAW cheesecake s arašídovým máslem

K receptu nejsou žádné komentáře.