

RAW cheesecake s arašídovým máslem
Suroviny
- Korpus:
- 200 g mandlí
- 300 g datlí bez pecky
- Krém:
- 400 g ořechů kešu
- 1 plechovka kokosového mléka
- 3 lžíce sirupu (javorový, agávový...)
- 2. krém:
- 200 g arašídového másla
- 5 lžic sirupu
- 50 g hořké čokolády
Postup přípravy receptu
Ořechy namočím den předem do vody, aby změkly.
Mandle rozmixuji na moučku, přidám datle a mixuji, aby se vytvořilo lepkavé těsto.
Korpus namačkám do dortové formy o průměru 26 cm a dám do lednice.Mezitím připravím krém. Do mixéru nasypu kešu a mixuji, dokud nevznikne jemný krém. Pak přidám kokosové mléko, sirup a mixuji.
Základ vyndám z lednice, potřu ho krémem a formu vložím alespoň na 3 hodiny do mrazáku, aby krém ztuhl.
V misce smíchám arašídové máslo se sirupem, směs natřu na ztuhlý krém a povrch posypu nasekanou čokoládou.
Hotový cheesecake dám ještě na 30 minut do lednice a pak ho v ní i skladuji.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu RAW cheesecake s arašídovým máslem
K receptu nejsou žádné komentáře.