Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 411 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,41 g |
Tuky | 3,28 g |
Vláknina | 37,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme fyzuľku, podlejeme troškou vody, osolíme a dusíme 10 minút.
Krok 2: Pridáme na plátky nakrájané šampiňóny, drvenú rascu, trocha podlejeme a dusíme cca 8 minút. Šťavy nesmie byť veľa, len troška.
Krok 3: Dáme na taniere a posypeme na drobné kocôčky narezanou červenou paprikou.
Krok 4: Podávame samostatne alebo môžeme priložiť plátok mäsa.
Zveřejněno 24. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MLZB
Moje poznámka
Fazolky se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MLZB
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Andredka před 7 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 9 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 9 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 10 hodinami
Valašské frgály
suneno před 11 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 11 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 12 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
olej,
česnek,
sůl
Komentáře (1)