Rybí filety na cibuli a kapii

Suroviny

1 kg rybích filetů (sumeček africký nebo jiná ryba)
100 g uzené slaniny
3 cibule
100 g sterilované kapie
hladká mouka
mletá červená paprika
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Múku zmiešame s mletou paprikou a obalíme v nej zľahka filety, ktoré sme osolili a okorenili. Na oleji z oboch strán opekáme.

  2. Slaninu nakrájame na kocky a vyškvaríme.

  3. Pridáme na kolieska narezanú cibuľu a orestujeme. Zaprášime mletou červenou paprikou, zastriekneme vodou a pridáme na rezance nakrájanú sterilizovanú kapiu. Asi 3 minúty restujeme.

  4. Opečené filety podávame so zmesou zeleniny a zemiakmi pripravenými na akýkoľvek spôsob.

Komentáře k receptu Rybí filety na cibuli a kapii