Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 404 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,90 g |
Tuky | 7,10 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience smícháme dohromady, necháme cca hodinu uležet v lednici, ať se nám vše důkladně smíchá.
Krok 2: Vytvarujeme placičky a na rozpáleném oleji je z obou stran opečeme.
Krok 3: Podávala jsem s jednoduchým salátem, ale určitě by se hodilo podávat třeba s pečivem.
Zveřejněno 12. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky s tymiánem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vnZV
Moje poznámka
Karbanátky s tymiánem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vnZV
Nejnovější recepty
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 23 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 3 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 4 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 4 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 5 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 6 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 8 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
koření,
bazalka čerstvá,
cibulka jarní,
hořčice sušená,
ocet,
sůl,
olej rostlinný
Komentáře (1)