Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 132 kJ / 1 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,52 g |
Tuky | 69,73 g |
Vláknina | 24,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 225,03 g |
Postup přípravy
Pečieme v rúre asi 30 min na 180°C. Krok 3: Na omáčku prešľaháme 4 lyžice olivového oleja, ocot, prelisovaný cesnak, horčicu a cukor.
Omáčku nalejeme na horúce zemiaky a dobre premiešame. Krok 4: Ihneď podávame posypané vňaťou so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 21. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY8J
Moje poznámka
Pečené brambory na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY8J
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 3 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 4 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 6 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 6 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 6 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 7 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 7 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 7 hodinami
Suroviny:
brambory rané,
olej olivový,
pepř,
sůl,
olej olivový,
česnek,
cukr krystal,
hořčice dijonská,
ocet jablečný,
nať petrželová
Komentáře (6)