Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 689 kJ / 2 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,10 g |
Tuky | 145,92 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 98,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka v povidlové marinádě s rajčatovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yor0
Moje poznámka
Vepřová panenka v povidlové marinádě s rajčatovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yor0
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
povidla švestková,
olej olivový,
koření nové koření,
rozmarýn čerstvý,
pepř mletý,
brambory,
olej olivový,
tymián,
pepř mletý,
česnek,
cibule červená,
protlak rajčatový,
rajče,
víno červené suché,
tymián čerstvý,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.